Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Marina Miracle Organický Mušelínový Uteráčik

– Miroslav Vrbata

Máme skvelú novinku. Nechali sme si vyrobiť vlastnú mušelínovú tkaninu spoločnosťou Leroma Organics v Indii.  Vždy, keď uvádzame na trh nový výrobok, či už je to uteráčik alebo krém, myslíme na udržateľnosť a dbáme na to, aby dodávateľ surovín zabezpečoval svoju výrobu aj eticky a udržateľne. Presne to je dôležité pre kvalitu, naše svedomie aj životné prostredie!





Organická certifikovaná bavlna 

Strávili sme dlhý čas hľadaním vysoko kvalitnej mušelínovej látky, ktorá by bola vyrobená z organicky certifikovanej bavlny. Po niekoľkých mesiacoch sme konečne našli nášho úžasného dodávateľa v Indii. Veľmi sa nám páči spôsob, akým riadia svoje podnikanie a splnili všetky naše požiadavky na kvalitu. Ich bavlnené výrobky sú ekologicky certifikované the Global Organic Textile Standard (GOTS) - Globálnym štandardom organických textílií (GOTS).



Etická a udržateľná výroba

Leroma Organics tvorí skupina vysoko kvalifikovaných pracovníkov, 25 mužov a 20 žien. Zamestnávajú svojich pracovníkov na základe ich schopnosti vyrábať produkt bez ohľadu na rasu, kastu, národný pôvod, náboženstvo, zdravotné postihnutie, pohlavie, sexuálnu orientáciu, politickú príslušnosť, vek, manželstvo alebo zdravotný stav. Ak sú to kvalifikovaní a etickí pracovníci, ale chýbajú im skúsenosti, v Leroma Organics je dokonca školiace stredisko, kde sa môžu zaučiť a vzdelávať.
Pri výrobe svojich výrobkov praktizujú udržateľné metódy. Vždy, keď je to možné, materiály znova používajú, prerábajú a recyklujú.



Sme veľmi radi, že vám teraz môžeme ponúknuť našu 100% prírodnú a organickú mušelínovú tkaninu.



Prečo by ste mali používať mušelínový uteráčik?

Ak ste ešte neskúsili použiť mušelínový uteráčik vo svojej starostlivosti o pleť, teraz je ten správny čas!

Tento jemný uteráčik je ručne vyrobený tak, aby jednotlivé vlákna organickej bavlny vyčistili Vašu pleť, odstránili odumretú pokožku a prekrvili ju. Použite ju spolu so Sweet & Creamy Oil Cleanser a zažite nový pocit čistej, jemnej a sviežej pokožky. 

Použitie mušelínového uteráčika počas každodennej pleťovej starostlivosti je veľmi pohodlné a pokožka bude mať hladšiu textúru a zdravý jas. Po použití uteráčika budú ďalšie produkty pleťovej starostlivosti fungovať lepšie, pretože preniknú hlbšie do pokožky. 

Mušelínový uteráčik sa môže použit aj na zmývanie našich pleťových masiek Rosehip peeling Mask a Shea Hydratation Mask. Budete sa tak cítiť ako v profesionálnom salóne krásy.


Uteráčik je možné používať každý deň.

Pred použitím je potrebné ho vyprať. Perte v práčke do 60 stupňov. Látka sa zmenší asi o 5%. Je to úplne bežné a od tohto typu látky sa to očakáva. Uteráčik je vysoko kvalitný a preto ho môžete mnoho krát vyprať bez toho aby sa poškodil. Užívajte si svoj prírodný mušelínový uteráčik Marina Miracle!

Svoj organický mušelínový uteráčik kúpite tu

Svoju kompletnú sadu na čistenie pleti s uteráčikom zdarma kúpite tu