Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Aké sú najobľúbenejšie produkty dermatologičky MUDr.Karolíny Baumgartnerovej?

– Miroslav Vrbata

,,MOJA NAJobľúbenejšia MARINA🌟

Rok utiekol ani neviem ako - a môžem bilancovať. S nórskou značkou kozmetiky Marina Miracle sa poznám podľa mňa ešte dlhšie. Kto si to má všetko pamätať. Dôležité je, že vďaka spolupracovníctvu sme tento rok nadviazali vzťah ozaj intenzívny a mohla som ju dopodrobna preskúmať. Do rúk sa mi dostalo mnoho lahôdok, no ja Vám v dnešnom poste predstavím 3, ktoré ma chytili ozaj za ❤️. A mám ich už po niekoľký krát.

 



✨SWEET & CREAMY CLEANSER je základ dvojkrokového večerného čistenia pleti. Tento ľahunký odličovací balzam sa po kontakte s kožou mení na olej a po kontakte s vodou na čistiacu emulziu. Prenádherne (ozaj prenádherne) kokosovo vonia a pleť necháva po čistení hebkú a hydratovanú.

 

 

🌸ARGAN NIGHT SERUM je defacto jemné exfoliačno-hydratačné olejové sérum. Unikát. Pokiaľ Vaša pleť netoleruje v týchto mesiacich peelingy a aj tak cítite, že potrebujete rozpustiť nejakú tú mŕtvu kožnú bunku- skúste tento miracle. O vôni nemusím písať. Božská. Aplikujem max 2x do týždňa večer na suchú vyčistenú pleť. Krém na to ako kedy.

 

⭐️ROSEHIP PEELING mask je presne to čo potrebujete, keď sa cítite doslova zanesene. Poznáte ten pocit. Proste blee. Že kebyže môžte, idete si kúpiť niekam novú kožku. Ja mám po aplikácii tejto masky vždy pocit, že sa nespoznávam. Ide o čistiaci ílový produkt s kryštálikmi cukru, kt. zmývate cca po 10-15 min. Ale pozor. Na rozdiel od iných ílových masiek Vám neprečistí ešte aj kosti pod kožou- je skutočne jemná a pleť zostáva nepodráždená.

 


Tak čo- skúsite?

A nebuďte smutní. Tento môj vzťah bude trvať aj počas budúceho roku

 

MUDr. Karolína Baumgartnerová,
dermatologička pôsobiaca v  Laser Centrum PARACELSI (súkromné medicínske zariadenie, ktoré sa špecializuje na odstraňovanie a liečbu kožných a slizničných prejavov od roku 1998. Ako jedno z prvých centier poskytuje komplexné služby v dermatovenerológii, laserovej medicíne, dermatochirurgii, estetickej medicíne a dermatopatológii.)