Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

AKO POUŽÍVAŤ PLEŤOVÝ OLEJ?

– Martin Engervik

Pleťové oleje sa vďaka schopnosti ošetrovať a hydratovať pokožku tešia čoraz väčšej obľube. Stále ste žiadny nevyskúšali, pretože sa bojíte jeho „mastnoty“? Faktom je, že dobrý pleťový olej sa absorbuje rýchlo, pokožku hydratuje a dodáva jej žiarivý vzhľad. Skúste vymeniť obľúbený krém na tvár za olej. Garantujeme vám nový a príjemný zážitok!

 

VIETE, AKO HO SPRÁVNE POUŽÍVAŤ?

TAK AKO POUŽÍVAŤ PLEŤOVÝ OLEJ?

Používanie pleťového oleja je veľmi jednoduché. Skúste to v týchto 3 krokoch:

 

Vyčistiť! Prvým a veľmi dôležitým krokom je pleť vyčistiť od make-upu a rôznych nečistôt. Čistá pokožka zabezpečí, aby sa olej absorboval a správne fungoval. V opačnom prípade do pokožky neprenikne.

Pretrepať! Pleťový olej sa skladá z rôznych olejov, bylín, vitamínov a obsahuje veľa výživných látok. Jednotlivé zložky majú rozdielnu hmotnosť a preto sa vo fľaštičke oddelia. Pred aplikáciou olej dôkladne pretrepte. Iba tak zabezpečíte, že sa všetky zložky dostanú do každej kvapky!

Naniesť na tvár a krk! Nakvapkajte 4 - 6 kvapiek oleja do ruky, rozohrejte ho a do pokožky dobre vmasírujte jemným tlakom a krúživými pohybmi. Tento spôsob aplikácie je veľmi účinný, pohodlný a vašu pokožku zanechá hydratovanú a žiarivú.

 

Nechcete sa vzdať svojho krému?

 

Pleťový olej môžete použiť aj ako sérum, ktoré poskytuje pokožke extra výživu pod pleťovým krémom. Najskôr naneste pleťový olej, potom krém. Ide o veľmi dobrú kombináciu najmä vtedy, ak sa zdržiavate na veterných a chladných miestach alebo pred použitím opaľovacieho krému. Pár kvapiek oleja môžete pridať aj do svojho bežného krému, získate tak extra účinný pleťový krém.


Herbal Face Oil