Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Tip na letnú hydratáciu plus krásny darček od nás

– Miroslav Vrbata

Leto je bezpochyby najobľúbenejšie ročné obdobie. Dlhé slnečné dni striedajú teplé noci a my si ich užívame plnými dúškami. Aby si leto užila aj naša pokožka máme pre Vás tipy ako ju udržať hydratovanú a šťavnatú.

 

 

Voda, voda a ešte raz voda

 

Najlepší tip na krásu? Piť dostatočné množstvo vody. 10-12 pohárov vody je v lete nevyhnutnosťou a okrem toho existuje aj niekoľko ďalších spôsobov, ako môžete maximalizovať príjem vody:

Jedzte potraviny s vysokým obsahom vody

Jednou z najlepších vecí, ktoré môžete urobiť, aby ste zvýšili nielen úroveň hydratácie, ale aj príjem živín, je jesť jedlo bohaté na vodu. V lete nezabúdajte na uhorku, zeler, cuketu, melón, pomaranče, šalát a polievky

  

 

 

Dôkladné, no šetrné čistenie

 

Pleť si dôkladne umývajte dva krát denne a raz týždenne ju vyčistite aj hĺbkovo. V letnom období sa vyvarujete produktom s vysokým obsahom kyselín a retinolu, prednosť dajte detoxikačným a íľovým maskám a jemným čističom.

Sweet&Creamy Oil Cleanser je krémovo - olejový  pleťový čistiaci prostriedok, ktorý sa pri kontakte s vodou zmení na mlieko. Odstraňuje make-up a hĺbkovo čistí pleť. Obsahuje fermenty z brokolice a rajčín, ktoré sú bohaté na enzýmy, antioxidanty a vitamíny. Táto kombinácia zaručuje vyživovanie pokožky počas celého procesu čistenia tváre. Hĺbkovo čistí pokožku bez toho aby ju vysušil, poskytuje množstvo živín a hydratuje pokožku. 

Rosehip Peeling Mask je hĺbkovo čistiaca, detoxikačná íľová maska. Je plná antioxidantov a vitamínov zo šípok, rakytníka  a nechtíka, tie pokožku vyhladzujú a hydratujú, zatiaľ čo fermentované brokolicové klíčky s aktívnymi živinami  ju regenerujú.

Maska obsahuje luxusný biely íl, ktorý vytiahne nečistoty a škodliviny z pokožky. Enzýmy a kryštáliky organického raw cukru rozpúšťajú a odstraňujú odumreté bunky. Pokožka je mäkkšia, hladšia a rozjasnená.

 

 

 

Majte svoj pleťový mist vždy ,,po ruke''

 

 Pleťové misty alebo pleťové hmly sa posledné roky tešia veľkej obľube. 

Niet sa čomu čudovať. Obzvlášť v lete je to veľmi príjemné osvieženie pokožky a vďaka ich jedinečnému zloženiu stačí jeden ,,strek” a Vaša pleť si užije hydratáciu a starostlivosť kedykoľvek a kdekoľvek počas dňa.

Flower Berry Essence probiotická pleťová hmla obsahuje hĺbkovo hydratačnú  kyselinu hyalurónovú a posilňujúci probiotický ferment. Výživné extrakty a šťavy z uhoriek, pelargónie, bazy, nevädze, malín a jahôd pokožku upokojujú, zvyšujú jej vlhkosť a rozjasňujú ju. Hydratuje a posilňuje kožnú bariéru,  jemné vrásky sú menej viditeľné. Upokojuje podráždenú pokožku a vyrovnáva pokožku mastnú.

 


Objavte ,,expresnú záchranu”  v podobe hydratačnej masky

 

Kvalitné hydratačné masky dokážu pleti pomôcť pri dehydratácií, preexfoliácií, či inej iritácií.

My tú našu Shea Hydration Mask voláme ,,SOS green queen”, pretože nám niekdy doslova zachráni kožu.. napríklad,  keď to preženieme s opaľovaním, alebo ak potrebujeme expresne dodať pleti ,,šťavu”. Stačí jej 10 minút a  pokožku krásne zjednotí, hydratuje, upokojí, rozjasní. V letnom období ju môžete používať každý druhý deň.

Základ tvorí bambucké maslo, fermentované aloe vera a zelený čaj, konopný olej, kyselina hyalurónová, výťažok z ovsenych vločiek a zeleného jačmeňa, ktoré posilňujú kožnú bariéru a upokojujú pokožku. Maska tiež obsahuje spirulinu veľmi bohatú na antioxidanty a minerály , ktoré nádherne rozžiaria pokožku.

 

💚letný DARČEK od NÁS💚

Aby si Vaša pokožka dokonale užila leto, pripravili sme si pre Vás balíček letnej hydratácia  Summer Hydration KIT za skvelú zvýhodnenú cenu. Pleťový mist Flower Berry Essence nesmie chýbať v žiadnej letnej taške a Shea Hydration Mask je Vaša ,,must have" prvá pomoc pri dehydrovanej alebo inak iritovanej pokožke. A to nie je všetko...k tomuto balíčku od nás dostanete úplne zadarmo krásnu veľkú tašku Marina Miracle. Je vyrobená z kvalitnej bavlny a korku. Vďaka jej praktickej veľkosti ju využijete na nákupy, ale aj na pláž 💚

Balíček je limitovaný množstvom.